Hur du stöder oss

Att bli medlem

Välkommen som medlem och unik medgrundare i Frontside Kammarmusikförening startåret 2019.

1. MEDLEM: 300 kronor

Som medlem kommer du att fortlöpande erhålla våra nyhetsbrev och förhandsinformation om biljetter.

2. TON-SKÄNKANDE MEDLEM: från 500 kronor

Vill du donera extra pengar så välkomnar vi det mycket gärna så här i startgroparna! Då tillhör du våra Ton-skänkande medlemmar och kommer att fortlöpande erhålla våra nyhetsbrev och förhandsinformation om biljetter, samt erbjudas ett glas bubbel i ett unikt möte med våra artister under festivaldagarna.

3. SPONSORSMEDLEM: från 1000 kronor

Vill du sponsra festivalen med större summor, så är vi ytterst tacksamma för det. Du kommer att fortlöpande erhålla våra nyhetsbrev och förhandsinformation om biljetter, samt erbjudas ett glas bubbel i ett unikt möte med våra artister under festivaldagarna och ditt namn publiceras (efter överenskommelse) på vår hemsida.

Skicka din anmälan med namn och e-postadress till oss, och berätta vilken typ av medlem du vill bli, så återkopplar vi till dig.

info@frontside-festival.se


Vårt medlemsregister innehåller information om namn och adress, i vissa fall även telefonnummer och/eller e-postadress. Registret används endast för utskick av medlemsinformation. Föreningen kommer inte att sälja eller på något annat sätt lämna vidare personuppgifter till någon annan intressent. I och med utträde ur föreningen kommer uppgifterna att raderas och endast finnas kvar i det som vi enligt bokföringslagen måste spara i sju år. För ytterligare upplysningar eller om du önskar bli raderad ur registret, var god kontakta vår kassör Caisa Hanserud: caisa@frontside-festival.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.   Lär dig mer