Om webbplatsen

På denna sida kan du läsa om hur du använder vår webbplats och hur den är uppbyggd.

Hitta på webbplatsen

I sidhuvudet hittar du navigeringen, och den finns med på alla våra sidor.

Du navigerar på webbplatsen via menyalternativen i huvudmenylisten. Vissa av menyalternativen har en undermeny som är kopplad till sig där du kan navigera vidare in på våra sidor.

I sidfoten finner du kontaktuppgifter, länkar till dessa sidor om webbplatsen och länkar till våra Facebook- Instagram och Youtubekonton.

Responsiv design

Sidorna i vår webbplats är anpassade för visning på många olika skärmar och enheter (så som mobiltelefoner och surfplattor) genom så kallad responsiv design som innebär att sidan anpassar sig efter skärmens bredd. Det gör att du som besökare har tillgång till hela vår webb oavsett om du sitter på bussen och surfar med telefonen eller om du är hemma framför en dator med stor skärm.

Webbläsare

Webbplatsen visas bäst i en modern webbläsare. Vid användning av äldre versioner kan sidorna avvika en del utseendemässigt.

Teknik

Webbplatsen är byggd i WordPress CMS.

Producent

Webbplatsen är producerad av RBRT CREATIVE.

Externa länkar

I vissa fall förekommer länkar från frontside-festival.se till externa webbplatser. Kammarmusikförbundet tar inget ansvar för innehåll eller information på dessa webbplatser utan länkarna finns enbart som en service till våra besökare.

Kontakt

Om du har frågor eller funderingar gällande vår webbplats kan du skicka ett mejl till Marielle Korend Larsson som är vår kommunikationsansvarige.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.   Lär dig mer