•  

   

  For Open Minds

   

   

  Med FRONTSIDE vill vi beröra på djupet med makalös kammarmusik framförd i nya och kittlande konsertformat.

   

  Vårt mål är att presentera en lustfylld musikalisk mötesplats för alla sinnen, formad av en ambition att förse kammarmusikälskaren med det bästa av det bästa från det redan kända och samtidigt lyfta fram det gömda och tidigare okända.

   

  FRONTSIDE är festivalen där du får med dig både vänner och familj in på happenings som Flygeln Flyttar In, en ackompanjerad Charlie Chaplin-stumfilm och för den som vågar chansa lite; Dra ett kort-konsert! Dra ett kort och låt korten avgöra vad du får höra.

   

  För läckergommen finns det redan under torsdagskvällen den 17 jan möjlighet att ledsagas av mästerkocken Ulf Wagner, som tillsammans med Duo Granmo-Berg guidar oss in frågeställningar som Hur klingar en Riesling? och Hur doftar Vivaldi? Under denna helafton får du avnjuta en 3-rätters meny efter säsongen på legendariska Sjömagasinet till levande musik. Vad har smaken egentligen för betydelse för musiken och vilken betydelse har musiken för smaken?

   

  På fredagskvisten den 18 jan blir det cross-over-konserter i Udda nattsudd följt av brunchkonsert i allsköns ro lördag 19 jan med efterföljande barnkonsert för både barn och barnasinnen för dem som vill ha riktigt kul.

   

  Nu längtar vi verkligen efter att få dela musikalisk inspiration från hela världen och hälsar dig och din familj och dina vänner hjärtligt välkomna in till oss och den värmande musiken på Röda Sten Konsthall, precis vid vattnet under den majestätiska Älvsborgsbron, för fyra dagars kammarmusik på absolut högsta internationella nivå.

   

  För avnjutning på Sveriges framsida. On the FRONTSIDE of Sweden.

   

  Varmt välkommen!

   

   

   

  Karin Dornbusch

   

  Konstnärlig ledare

  FRONTSIDE

  Gothenburg International Chamber Music Festival

  17-20 januari 2019

  Röda Sten Konsthall

   

   

   

   

 • Varma hälsningar från

  Terry Riley